2011-03-31

125. Flaggor

61/365

Den här fotoutmaningen gick jag med i för att lära mig mer om fotografering och det som hör till det, är med andra ord bara en glad amatör.

Dessutom har jag ju som bekant bestämt mig för att lösa utmaningens teman hemmikring, vilket kan medföra vissa problem...

Tex flaggstång har vi ingen, men häromdagen när grannarna hade sin flagga hissad var jag ute med kameran, och vips hade en jag en flagga, i singularis.


Hmmm, tänka tänka....

Med inspiration från Elisabeth knåpade jag ihop den här bilden. (Måste bara tillägga att vi spelar inte i samma division! Proffs och nybörjare liksom...)

Planterade allstå flaggstänger på åkern här utanför med hjälp av Photoshop.


Jag är helt novis att göra sånt här (men nån gång är ju den första!) så perfekt är det inte, inte ens halvbra, men efter viss tankevånda bestämde jag mig för att visa bilden ändå. :-)


// Bonnfrua

8 kommentarer:

Trebarnsmamman sa...

Bra jobbat! Man lär sig hela tiden något nytt!!!!!

Della sa...

Kanonbra! Jag gick på det. :-)

Anita sa...

Så du menar att det är vår flaggstång allihop!? Häftigt.

Kram Anita

annette sa...

Hade Du inte talat om vad Du gjort hade jag trott att flaggstängerna står där alltid;)

Snyggt jobbat!

annette

Marie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Marie B sa...

Precis, hade du inget sagt, hade jag aldrig klickat upp bilden och synat stängerna i skarvarna:) och jag hade gått på att någon flaggade som en galning där ute på landsbygden - haha!
(Du skulle ha laddat upp den idag och lurat oss på första april!)

Elisabeth sa...

SNYGGT! Verkligen, bra jobbat.
Jag tänkte inte på att de var bara två olika, utan min första tanke var att man alltid ska försöka fånga en flagga när den står ut så mycket som möjligt...
Mycket snygg inklippning!

Så proffsig är jag nu inte, jag kämpar ju för fullt med att lära mig, det är ju därför jag har min egen utmaning för att bli mer förtrogen med verktyg och tekniker!

Men det är alltid kul att inspirera varandra. Och ännu en gång, snygg bild!

Rantamor sa...

Snyggt...det gjorde du verkligen riktigt bra.
Har också bestämt att 365foton ska vara en utmaning för mig själv att jag ska börja ta mera foton och jobba lite mer i PS.