2012-04-14

105. Panoreringsövning

210/366
I vintras testade jag detta med panorering (med stapplande resultat) men skam den som ger sig! På´t igen bara med en skrittande ponny och en hel massa trixande med kameran innan jag fick till det någotsånär. Och så kan man ju använda raw-formatet (vilket inte jag brukar) för att kunna redigera lite mer. Som sagt:
En panoreringsövning är bara nyttigt! Både för kamera-mickel och redigerings-trix.
// Bonnfrua

4 kommentarer:

annette sa...

Helt klart syns det att Du tränat ytterligare, ser mycket mer fartfyllt ut och bakgrunden är så fiiin!

Ha en bra fortsättning på helgen!

Charlotta sa...

Hihi, det ser ut att vara sken-skritt. ;) Snyggt redigerat, övning ger färdighet.

KerstinA sa...

Snygg bild, bra jobbat!

AnnaKK sa...

Vad kul att du testade igen - och det blev ju riktigt BRA! :-)

Det där med raw... Det tänker jag allt som oftast att jag MÅSTE börja använda mej av, men så blir det visst aldrig... Tror inte jag har tagit 10 foton totalt i det formatet! Bara några enstaka just för att testa - vid typ två (eller möjligen tre) tillfällen.

Ja, nu är fotbollssäsongen igång på allvar. Känns kul så här i starten iallafall - och det är ju lite häftigt att vi numera har allsvensk fotboll på nära håll, så man kan varva dotterns matcher med Vittsjös. :-D

Spanade in vårt herrlags nya matchställ på jobbet idag, och något sa mej då att jag nog måste gå och se en av deras matcher också tillsammans med kameran. De har nämligen fått en ganska klockren reklamlogga i baken på sina shorts, som jag skulle vilja föreviga med en spelare i dem! ;-)