2012-06-13

166. Lekstuga

158/366
Häromdagen var grönytan i trädgården full av starar. När jag försökte få med dem på bild så flög de iväg, men slutligen fick jag några av dem i "skottlinjen" med grannbarnens lekstuga i bakgrunden.
// Bonnfrua

5 kommentarer:

AnnaKK sa...

Go´dagens! :-)

Verkar inte bo några starar här i närheten denna sommar - iallafall ser jag inga såna på vår gräsmatta. Men desto fler björktrastar samt en och annan koltrast. :-)

De där skolavslutningarna när barnen går på låg- och mellanstadiet brukar vara så mysiga - så hoppas att ni får en riktigt fin sådan ikväll.

De "stora barnens" avslutningar är lite våldsammare. Jag tog mej fram till första parkett när det skulle springa ut igår, för jag ville ju fota. Hörde inte ordentligt på många timmar sen! Jösses, vilken LJUDNIVÅ det var!!! 8-X Inte fullt lika högljutt på festen här hemma sen faktiskt, trots att det kom ca 50 gäster. Det var helt perfekt! Blev verkligen kul och lyckat på alla sätt och vis. :-)

Anonym sa...

Ooops! Glömde svara på din fråga. :-) Det är inget fotbollsgymnasium eller så som dottern har gått, utan hon valde John Bauer i Växjö på grund av att den skolan kändes som det bästa alternativet när det var frisörprogrammet hon ville gå. Tyvärr har förutsättningarna för att komma in i yrket ändrats under utbildningens tid, så nu krävs det att man jobbar som lärling rätt lång tid också innan man kan få ut sitt gesällbrev. Tidigare fanns chansen att fixa det inom ramen för skolan, men det ändrades inför det här läsåret. :-/ Så för tillfället är hon inte säker på att hon kommer att fortsätta sträva mot att bli frisör "på riktigt" utan kan nog tänka sej att jobba som något helt annat framöver. Vi får väl se vart det lutar hän! :-)

/AnnaKK

annette sa...

Såg en massa starar igår tror jag det var, dom verkar gilla att vara i grupp, men dom gillar inte när man skall fota;)

Elisabeth Källblad sa...

Ha ha, jag trodde du skulle syfta på att stararna höll lekstuga på gräsplätten! :)

Charlotta sa...

Det är nog lite lekstuga i fågelflocken också. :D