2012-12-16

355. Marknad

176/366
Visst finns det en stor marknad för röda band, tomtekläder, lucialinne och annat så här års!
// Bonnfrua

4 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Ja, verkligen :) Smart tänkt!

Della sa...

En mycket säsongsbetonad marknad.

AnnaKK sa...

Åh, så fina!! :-) Lussetåg där alla får vara det de vill vara gillar jag bäst - ju fler lucior desto bättre! Bara en lucia är ju fint det också, men kan samtidigt vara så lessamt för alla andra som också hade velat vara det... <:-) Däremot blir man förbaskad över att det tydligen inte längre är okej att ha några pepparkaksgubbar med i lussetågen!? Gaaah...

Ja, ja... Tomten blir nog också förbjuden vart det lider, och då kan vi väl lägga ner hela advents- och julfirandet totalt. Kanske ska börja fira kinesiskt nyår istället - det är ju ganska coolt med alla drakar och fyrverkerier!? >:-)

Jag har tackat ja till utbildningen tillsvidare. Men som sagt, jag är tveksam... Man har ju bara ett begränsat antal terminer med studiestöd till sitt förfogande, och jag har redan "slösat bort" några på ovidkommande utbildningar... Känns lite si så där om jag nån gång faktiskt skulle hitta en utbildning som verkligen känns RÄTT - och då inte har möjlighet att gå den för att jag redan har förverkat allt mitt studiebidrag!? <:-)

Vad synd att du inte kom in i Kristianstad, men nionde reserv låter ju ändå inte helt omöjligt. Jag fortsätter hålla tummarna för att det fixar sej! :-)



annette sa...

Ja, än så länge så är det marknad för sådant, men snart så får nog inte våra barn fira det heller, verkar ju som det enda som skall vara tillåtet i ett Luciatåg just nu är tärnorna, Lucia, pepparkaksgubbar m.m verkar inte längre vara tillåtet;(
Underbart fin bild som det gäller att minnas, för nästa år kanske vi strukit även det firandet!