2012-01-24

24. Förberedelser

76/366


Att skålla rågkross är en del av förberedelserna innan rågbrödet ska bakas.

// Bonnfrua

8 kommentarer:

Marina sa...

Det ser avancerat ut faktiskt, ska man ha bort skalet på något sätt från det småttiga?

Theka sa...

Mmm... det låter smaskigt och nyttigt gott.

Rantamor sa...

Ja det låter som att det blir nybakt hos dig snart....
jag kommer... =D

Anonym sa...

Hoppas det smakar gott när det var klart. Det låter gott i alla fall

annette sa...

Och bakar Du med så fina ingredienser och förberedelser så blir ju brödet ofta så saftigt och gott!
Härligt att knåda en "riktig" deg är det oxå;-)
annette

Mias 366 bilder 2012 sa...

Låter både nyttigt och gott!

KerstinA sa...

Mmm nybakat rågbröd, det låter gott :)

Charlotta sa...

En färdighet jag aldrig försökt anamma - att kunna baka bröd. Jag jobbar och tjänar lön och köper mitt bröd och tänker att bagaren ska ju också leva...
Men det finns ju inget godare än hembakat bröd om man tänker efter. Och vad jag förstår så är det både avkopplande och roligt att baka. Om man kan och lyckas i alla fall. ;))