2012-03-10

71. Postterminal

223/366


Lantbrevbäraren kommer och sorterar in sina brevbuntar i rätt låda här på landet. Så en hel massa postterminaler i det vidare begreppet jobbar vår "postis" med dagligen vid de olika brevlådorna här ute på "Slätta".
// Bonnfrua

6 kommentarer:

Ullagunni sa...

Absolut! Det är så roligt att få post så jag blir riktigt glad av din bild

Charlotta sa...

Supersnygg bild, bra komposition och ett härligt vardagsmotiv. Tur att postisbilen är ren och snygg för det hade nog sänkt helhetsintrycket annars. ;)

annette sa...

Visst är det en postterminal för Er som bor på landet, tycker inte att det är så mycket post numer, det mesta är reklam, räkningar hoppar ju in av sig självt i "burken" jag sitter vid just nu!
Nu börjar vi visst få stormvindar här i öster!!

Snygg bild!

annette

Synnøve. sa...

Älskar post i brevlådan. Vi får nog börja skriva mera brev igen tror jag.
kram Synnöve.

AnnaKK sa...

Det fanns en tid när man faktiskt fick BREV i lådan - nästan varje dag t o m, för jag var en snudd på fanatsik brevväxlare innan jag blev "datoriserad". :-)

Nu mera tycker jag det mest verkar vara reklamutskick som brevbärarna får hantera...? Funderar emellanåt på att sätta upp en sån där "Ingen reklam, tack"-skylt, för oftast bär jag bara reklamen från postlådan och direkt till soptunnan... Men sen är det ju det där att man inte vill riskera att Posten får för sej att de skulle kunna spara in på några rundor här ute på landet - så det är nog bäst att de får fortsätta komma hit varje vardag, även om det bara är med reklam... (Och för all del med ett antal fakturor också, som man egentligen inte heller vill ha...) <:-I

Anneli von Wachenfeldt sa...

Tur de finns de där lantisarna!!