2012-07-07

191. Flytande

56/366
Vid en liten göl inne i skogen någonstans i Sverige fick jag den här bilden på blad och näckrosor  som är i allra högsta grad flytande.
// Bonnfrua

5 kommentarer:

Jane sa...

Tackar för ditt bloggbesök plus kommentar :) Själv är jag lite dålig på att göra blogg"promenader", intresset finns men inte tiden, tyvärr. Hos dig fanns det mycket fint att titta på så hit kommer jag gärna tillbaka :)

AnnaKK sa...

Näckrosor är verkligen fina - och så växer de ofta på såna underbara platser! Så det blir så där trolskt vackert, eller vad man ska säga... :-) Man får typ John Bauer-vibbar!!

Nästa gång vi åker på nån längre husbilstur så ska vi planera mer i förväg vart vi ska och så där, och då planerar vi bland annat in en visit hos dej!! Okej!? :-)

Vi var vid Hornborgarsjön på vägen upp, och jag skulle verkligen kunna tänka mej att köra Vättern runt på ett antal dagar och stanna till vid alla pärlor som finns runt och i närheten av den sjön. Nu har vi ju mest bara blåst förbi på väg mot norrland... Men det räcker ju med att kika ut genom bilrutan så ser man hur mycket man missar... <:-)

Ha en skön söndag!! :-)

AnnaKK sa...

Men mina norrlandsmått mätt, ligger alltså Hornborgarsjön bara ett stenkast ifrån Vätttern! Fniss!!! ;-)

annette sa...

Ja, dom är verkligen flytande och oerhört vackra, och idag flyter vi i regn här i Östra Länsdelen, undrar hur det då skall gå med solligan;-))

Della sa...

Som en tavla.