38/365
Den här chokladkakan bakar jag bara till påsk av den enkla anledningen att den kallas för: "Baka onsdag Skär torsdag". Den glansiga, krämiga, underbara glasyren (som även strös över med mandelspån) gör att kakan blir så speciell och är värd att vänta på.
// Bonnfrua
6 kommentarer:
Mmm...Ser riktigt gott ut!!!Och vilket kul namn!
Den vaaaaar god.
Kram
;-)) Men receptet vore ju på sin plats;-))
Kul med det namnet som gör den till en Påsktradition, god ser den ut oxå, Du har verkligen fått fram den glansiga lockande ytan på kakan!
annette
Anne-Lie talar sanning. Finns det ingen lag på att bloggare inte får publicera bilder på godsaker utan att lämna ut receptet? ;)
Mums så god den ser ut, och vilken glans det är i glasyren, man ser ju kakeln i den :))
Såg receptet på din andra blogg och ska baka den, men jag kommer icke att vänta till påsk iallafal ;))
Må gott.
Skicka en kommentar