2011-04-22

143. Choklad

38/365




Den här chokladkakan bakar jag bara till påsk av den enkla anledningen att den kallas för: "Baka onsdag Skär torsdag". Den glansiga, krämiga, underbara glasyren (som även strös över med mandelspån) gör att kakan blir så speciell och är värd att vänta på.





// Bonnfrua

6 kommentarer:

Mia sa...

Mmm...Ser riktigt gott ut!!!Och vilket kul namn!

Mor Tuta sa...

Den vaaaaar god.
Kram

Anne-Lie sa...

;-)) Men receptet vore ju på sin plats;-))

annette sa...

Kul med det namnet som gör den till en Påsktradition, god ser den ut oxå, Du har verkligen fått fram den glansiga lockande ytan på kakan!

annette

Marie sa...

Anne-Lie talar sanning. Finns det ingen lag på att bloggare inte får publicera bilder på godsaker utan att lämna ut receptet? ;)

Moments of photography sa...

Mums så god den ser ut, och vilken glans det är i glasyren, man ser ju kakeln i den :))

Såg receptet på din andra blogg och ska baka den, men jag kommer icke att vänta till påsk iallafal ;))

Må gott.