2012-09-03

255. Konstiga rotfrukter

137/366
Den här "skogen" av gröna höga stjälkar är faktiskt konstiga rotfrukter. Om du frågar mig alltså, det är jordärtskockor där under sägs det. Har inte tittat efter (man kan ju inte rota i andras odlingar!) och så där vidare förtjust i dem är jag inte. Tacka vet jag pära!
// Bonnfrua

4 kommentarer:

Eva Trillian sa...

oj, ser de ut så ovan jord? Det hade jag aldrig gissat! Bra temalösning :)

Charlotta sa...

Verkar ta mycket plats i alla fall.

annette sa...

Har aldrig sett "ovandelen" på "skockorna", kunde jag aldrig tro.
Jag gillar "skockor" jag, jättegoda att mosa och äta med lite smör, eller oxå koka soppa, brukar få en dek av en kollega, blir visst ofta större skörd än förväntat;)
Hoppas det går bra med jobb, pluggande, familj och allt annat!!

AnnaKK sa...

Aha... Då tror jag att jag vet nu, vad det är för något en av våra grannar odlar (bland mycket annat) i sitt trädgårdsland! :-)

Själv traskade jag tillbaka till skogen idag och plockade av de där björnbären jag såg igår. Blev dock inte så-å-å-å mycket - och jag stoppade ner dem i frysen tills vidare. Det kommer fler efter hand - de där bären har ju en märklig förmåga att mogna väldigt olika fast att de befinner sej på samma ranka!? Så jag ska gå dit och plocka mer längre fram. Det där förslaget du gav på att göra paj av dem låter helt klart frestande - det kan säkert bli så! :-)~