2012-09-08

258. Omaka

205/366
Ett omaka par hörselskydden och skrivbordslampan? Visst inte, för att kunna koncentrera mig och se bra vid dator och studieböcker behövs de båda två! Har man sjuka barn hemma när man har pluggtid så har man!
Just nu är det skralt om tid att surfa in hos er andra, och att lämna kommentarer hinner jag knappast heller. Förlåt, men jag ska försöka bättra mig!
// Bonnfrua

4 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Ser det som ett helt naturligt par :) Har samma system!
Lycka till med pluggandet! :)

AnnaKK sa...

Ooops!!! Behöva hörselskydd för att kunna plugga i lugn och ro låter faktiskt lite...!? 8-X Men hoppas det funkar!! :-)

Det går ju snabbt nu till den 15/10, eller när nu sista dagen är för att söka in till vårens högskolekurser, så om det ska bli nåt av med det där för min del borde jag nog börja kolla upp lite grann nu vad som finns... <:-) Fast många program startar ju bara på hösten, förstås... Drar mej faktiskt lite för att börja plugga på den nivån igen, för det är ju tufft både tempomässigt och ang vad man förväntas prestera... Men är man motiverad så går det ju så oändligt mycket lättare än när man inte är det! :-)

Charlotta sa...

Min dotter började högskolan för en vecka sedan. En av höstens kurser var studieteknik. Det tyckte jag var lite väl krystat, men jag gissar att programansvariga lagt in det pga erfarenheter.

Du verkar i alla fall kommit på din teknik. :) Lycka till med läsandet, som du säger har man inte mycket tid till andra nöjen om man läser och har familj.

annette sa...

Bra att Du hittar lösningar så Du får det lugn Du behöver för att kunna koncentrera Dej på studierna!
Vad skall Du bli när Du blir "stor";)