2013-03-01

Livstecken

Hej på er där ute!
Här har det blivit en paus, betydligt längre än vad det var tänkt. Arbete, skola, familj, baciller och annat har helt enkelt fått foto- och blogglusten att hamna på undantaget.
 
Här är en bild från vår gårdsplan igår, man ser verkligen hur solen tar på snön! Just nu känns det lite som på bilden, halvfruset, uppförsbacke och svårforcerat, fast med bara och trevliga fläckar också. Men bara en viss tenta klaras av i slutet av månaden räknar jag med att livet återvänder, samtidigt som våren!
 
Så kanske fortsätter jag att pausa några veckor till
// Bonnfrua

6 kommentarer:

Della sa...

Bra att höra ifrån dig. Och så håller jag tummen för att det ska gå bra på den där tentan. :)

Charlotta sa...

Ja nu hoppas vi på våren och att den ska få fart på alla livsandar igen. Det har varit en lång vinter.

Ha det gott i snösmältningen. :)

annette sa...

Så blir det ibland, livspusslet går inte riktigt ihop med allt man vill göra!
Lycka till med tentan och så ses vi senare!

Anonym sa...

I just could not go away your web site before suggesting that I actually enjoyed
the standard information an individual supply for
your visitors? Is gonna be back often in order to check out new postshttp://bit.
ly/14DGx9C

AnnaKK sa...

Hej på dej!

Såg lika dant ut på vår gård häromdagen. Nu är det väl inte fullt så mycket snö och is kvar, utan desto mer klegg och gegg... Inte så-å-å kul - men härligt att våren är på gång, så klart! :-) Har haft en helt fantastiskt fin dag här idag, med sol från bittia till sent och ca 8 grader varmt mitt på dagen och så gott som ingen blåst alls.

Låter onekligen överdrivet med så-å-å många arbeten + tenta ang din kurs. Men den är ju på lite mer avancerad nivå än min, förstås. Just nu tycker jag det är hur slött och slappt som helst!? Det är i stort sett samma böcker under den här delkursen som under förra, och eftersom jag tycker att jag redan har läst dem (hm!?) så har jag inte ens börjat läsa än. Vilket säkert kommer att kännas som ett BIG MISSTAKE när det väl är dags för tenta igen. Men, men... Å andra sidan behöver man ju slå upp allt igen ändå när man ska skriva en hemtenta, så det kanske trots allt kan kvitta!? Känner dock på mej att det kan dyka upp nån slags fördjupningsuppgift också rätt vad det är, så det kanske är lika bra att slöa lite nu medans man trots allt kan!? ;-)

Håller tummar och tår för att du får ihop allting, och snart också får känna den härliga känslan av att vara FÄRDIG med kursen!! :-)

Kramar!!!

annette sa...

Har tydligen varit ett utbrott uppåt Uppsala och Stockholm, det här barnet kom från Uppsala och var här i E län och hälsade på!
Troligtvis oxå så att vi får in en del med invandringen och så finns det ju barn som inte vaccineras!

Avundas Dej inte ett dugg vad gäller pluggandet, däremot beundrar jag Dej för att Du satt igång och för att Du kämpar på och vill något mer för framtiden!