2012-08-04

221. Träning

322/366
Den här fallskärmshopparen behöver nog lite mer träning, eftersom han landade utanför vår grind på päraåkern istället för ca en km längre neråt vägen där de har sin landningsplats.

Bilden är helt fel på många sätt, men jag stod på trappan och liksom "sköt från höften", eller i alla fall snabbt, för att hinna fånga denna bild på minneskortet.
// Bonnfrua

5 kommentarer:

Ullagunni sa...

fast med dom berättelse om bakgrunden blir den riktigt bra!

Eva Trillian sa...

*S* Vem blev mest förvånad av hans pladaskande i päraåkern måntro? ;)

AnnaKK sa...

Ja, ingen ska komma och säga att livet på landet är långtråkigt - för det händer ju nåt så gott som jämt, och ibland de mest oväntade saker! :-D

Förr, när det var lite mer med vårt försvar än vad det tycks vara nu för tiden, så verkade det nästan som om flygvapnet hade vårt hus som ett slags riktmärke när de var ute och övningsflög med stridsplanen. Dem märker man ju inte förrän de (eller rättare sagt ljudet av dem!) är rätt över en, så många gånger har håret nästan rest sej på huvudet på mej när jag har varit ute i trädgården samtidigt som ett plan har kommit vrålandes mer eller mindre mellan skorstenarna på huset! Tack och lov navigerade piloterna lite bättre än "din" fallskärmshoppare"! <:-)

KerstinA sa...

Lyckat att du hann fånga denna händelse på bild.

Charlotta sa...

Kanske fel på många sätt, men också rätt på alla möjliga vis. ;)
Jag tycker t ex att det är finurligt att han liksom gömmer sig bakom grindstolpen, som om han skäms lite för sitt misstag. Och han är väl på rätt sida staketet i alla fall? Annars hade du haft ett annat tema i hamn. ;)