2012-08-07

224. Fisk

52/366
Det var kräftfiske för barn i hamnbassängen i fredags. Och där hade vi ju fisk som bete, tyvärr var kräftorna inte alls villiga att bli uppfiskade den aftonen, men en skön sommarkväll vid vattnet fick vi.
// Bonnfrua

3 kommentarer:

annette sa...

Så synd att det inte nappade, läste häromdagen i lokalblaskan att det inte är så gott om kräftor nu i Era trakter som det har varit nu under några år.

AnnaKK sa...

Men det var säkert kul och spännande även utan napp!? :-) Mina svärföräldrar är också igång med lite kräftfiske om dagarna nu - i sina egna kräftdammar! Och i år verkar det som om det finns både många och stora. Annars har det varit dåligt under några år nu, men för längre tillbaka sen fick de ofta så mycket att de även kunde sälja en hel del.

Ang att jag blivit friställd: Ekonomiskt är det ingen katastrof, men jag har en känsla av att jag kommer att tycka att det är ganska trist att inte ha ett jobb att gå till lite då och då. <:-) Hoppas på att hitta något annat på deltid, men kan även tänka mej att plugga lite igen. Men just nu är det rätt skönt att bara vara ledig! :-)

Charlotta sa...

Till slut uppmärksammade också jag fisken. Trodde väl först att ringen, pilen och bokstäverna som bildar ordet Fisk var en del av båten...