2012-08-16

230. Björnbär

18/366
I år slår min björnbärsbuske alla rekord! Jag  har redan plockat några liter (förutom de som hamnat direkt i våra magar) och än har inte hälften av bären mognat. Så det är bara att tacka och ta emot!
// Bonnfrua

5 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Snyggt fotat!
Försöker komma på om ja vet hur björnbär smakar... men, nej! Jag kommer inte ens i håg när jag åt det sist. Får nog köpa lite björnbär så jag kan fota dem och smaka dem :))

annette sa...

Oh, det som är så gooooooott, och Din fina bild gör mej "dösugen";)

KerstinA sa...

Så goda de ser ut på din fina bild, härliga färger!

Charlotta sa...

Vad härligt det ser ut. :) Våra björnbär hinner aldrig mogna tillräckligt för att jag ska gilla dem. Men de som gillar lite friskt syrligt klarar sig. :)

Angående kommande bisyssla blir jag så nyfiken när du ger en hint i kommentar. Och tänk inte på om du härmas, det kallas att inspireras. :)) Det är bara att vara stolt om någon annan av deltagarna vill ta efter en idé... tycker jag^^

Snart kommer floxen med posten. Ska bara tajma uppgrävning med en resa till postens inlämning så paketet inte blir liggande för länge i distributionskanalen.

AnnaKK sa...

Har du nåt "tamt" björnbär i trädgården eller? Taggfritt till och med kanske!? Ett sånt skulle jag vilja ha!!! :-) Men jag får nöja mej med alla vilda - fast dem tycker jag dessvärre inte alls om! :-/

För min del gick det också bortåt 20 år mellan att jag slutade gymnasiet och tills jag började läsa till ämnen på Komvux. Det steget var inga problem att ta. Sen testade jag några kurser på högskolan också, men valde nog inte riktigt rätt då för jag trivdes inget vidare med det. Föreläsningarna var okej, men det var så mycket annat "trams" man skulle göra också. Grupparbeten tex! Hur tröttsamt som helst när man var långpendlare... Jag hade hellre gjort enskilda arbeten på distans hemifrån. Skulle därför gärna testa en distanskurs nångång, för det tror jag att jag skulle gilla. Men det gäller ju att hitta rätt kurs då också, förstås.