2011-06-05

176. Dagdrömmar

41/365


Nu har mina dagdrömmar om ett nytt utseende på baksidan av huset slagit in. En härlig perennrabatt sträcker sig utefter norrsidan nu. Gissa om jag drömmer om när den går i blom och septembersolrosorna växt upp ett par meter och blommar. Jag är ju så nyfiken på hur det kommer se ut!

// Bonnfrua

2 kommentarer:

AnnaKK sa...

Visst är det roligt att ändra om i sina rabatter - och visst är det också en otålig väntan sen, på att få se hur den nya "möbleringen" faktiskt blev! :-D

Jag har flyttat pioner nu i vår, och deras knoppar drog sej tillbaka efter den något omilda behandlingen. Men förhoppningsvis kommer de att blomma underbart nästa försommar istället - ifjol har jag för mej att det bara blev en enda blomma (troligen för att de växte på ett för dem helt felaktigt ställe), och nu kan det ju gräma mej lite grann att jag inte flyttade dem redan då. Men, men... Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge!? :-)

Rantamor sa...

Jag också...får väl se framöver om dina rosor kommer i 365:ans rabatt.. =D
Fy va det blåser här...ha nyss varit å gödslat koskit på mina buskar....och sett på eländes ohyran som äter på rosbuskarna.
Svarta små maskar.