2011-06-15

187. Knasig

135/365


Den här skatan ser väl knasig ut!?

Den hoppade omkring i trädgården men rätt som det var tog den ett skutt upp mot trädstammen för att i nästa sekund fortsätta ner på gräset. Anar att den hittade något ätbart... Knasigt var också att fokus hamnade på trädstammarna och inte på skatan.

Hade liksom ingen andra chans...// Bonnfrua

4 kommentarer:

annette sa...

Inte lätt att ha fokus på något som hoppar omkring, tycker skator i allmänhet är lite knasiga så Ditt val av motiv till temat gillar jag;)

Just nu läser jag "Roslund& Hellström;s Tre sekunder".
Köper allid på mej lite pocketböcker inför en semestern, och nu blev det lite blandad kompott.
Första gången jag läst något av dessa och jag tycker den är riktigt bra.
Avverkade Björn Hellbergs ; Dominans,Karoke Och Paria på semestern, var förvånad över hur bra han skriver, och spännande är det!
Nu räcker det med regn här, så skickar över det till Er så poatisåkern får lite blöta;)

annette

Anne-Lie sa...

En skuttande fågel känns lite udda helt klart!

AnnaKK sa...

Håller med om att det ser lite knasigt ut på ditt foto - men annars är väl skator riktiga smarthuvuden, tror jag iallafall!? :-)

Jag har också sett en video om en gatufotograf som är riktigt otrevligt närgången - Bruce Gilden heter han... Rys!!! Tycker INTE om den stilen, men å andra sidan är det så paparazziaktigt att använda en massa tele/zoom - även om den som blir fotad då knappast har ont av det... <:-)

Så nån stans mitt emellan är väl lagom att lägga sej när det gäller gatufotande!? Det är iallafall den ambitionen jag har - fast troligtvis något mer åt telehållet än, ja vad ska man kalla det... Macro på folks näsor!? 8-X

Sen ska man ju försöka bygga upp fotona runt miljön och händelserna på platsen, och där i ligger ju den största utmaningen inom gatufotografin. :-)

Marie sa...

En knasig skata ... du såg inte brun ko på cykel i närheten?;)