2011-06-28

202. Utrustning

328/365

Då göra vi ett nytt försök, i går var blogspot icke samarbetsvilligt så jag kunde inte ladda upp bilder. Men nu verkar det funka.

Poolen har kommit fram här hemma (det har längtats efter den men vädret har ju inte precis varit badvänligt). Men igår efter dagis var det dags för premiärdoppet!

Det är bra att ha en del flytutrustning att leka med!

Här har de precis kommit underfund med att de kunde "driva omkring" i poolen.

// Bonnfrua

3 kommentarer:

AnnaKK sa...

Så härligt de ser ut att ha det! :-) Inte utan att man själv skulle kunna tänka sej ett plums ner i en pool denna dag, för nu är det sannerligen SOMMAR - här iallafall. :-)

Förmodar att du har en normalzoom och en telezoom till din kamera, om det var två objektiv som följde med i paketet. Kanske har båda objektiven samma filterdiameter, och isåfall kan du ha samma närbildslins till båda. Om inte så tror jag att jag hade valt att köpa en sån lins till telezoomen. Det en sådan lins gör är att den minskar närgränsen, så du kan vara betydligt närmare ditt motiv än annars. Själva linsen påminner om ett förstoringsglas. Det kan vara lite kinkigt att sätta skärpan exakt där den ska vara, men det är mest en träningssak. Bra ljus och ingen vind är också önskvärt. :-) Har du några hundringar över så tror jag du kan ha rätt mycket roligt med en sån lins. Fundera på det! :-)

annette sa...

Tror jag hoppar ner i poolen och gör Dina barn sällskap, utrustning så jag kan flyta har Du ju försett dem med;)
Superhärligt ser det ut!
Ja, det var klassisk gitarrmusik som gatumusikanten bjöd på, var så vackert så han fick en stor peng av mej;)

Låter som Du har lite sköna dagar nu, och det unnar jag alla att njuta av, fast en hel del nytta gör Du ju oxå!!
Hos oss har ju många semester nu och vi är ju inte så många med rätt utbildning, så då blir det lite tufft, speciellt när det varit stängt en dag som på midsommarafton!

Njut vidare!

annette

Mia sa...

En sån härligt somrig bild!!!