2011-09-12

307. Färg

71/365


I förra veckan kom så rödfärgarna och borstade bort den gamla färgen och sprutade dit ny. Gamla stockhus, ladugårdsbyggnader och andra uthus måste ju bevaras. Och så ser det ju mycket trevligare ut!


Jag har något knas på mitt internet, blir utkastad rätt vad det är och långa stunder, så får jag in detta inlägget blir jag glad. Men jag tror inte jag lyckas kika runt hos er andra ikväll, men så fort det har stabiliserat sig återkommer jag!
// Bonnfrua

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så smidigt!
Själv har jag stått med pensel och färgpyts på stegar o gud vet allt för att måla stallarna!
Ha en fin fortsättning på veckan!

AnnaKK sa...

Här får vi också nöja oss med att måla för hand - men sist huset skulle ha ny färg lockade vi dottern till att göra det mesta jobbet, mot att hon fick en moped. En deal hon gärna antog. :-) (Och förra våren sålde hon moppen, och pengarna hon fick för den användes till att inreda lägenheten hon flyttade till för ett år sen).

Tråkigt att det har regnat för mycket för att kunna ta upp potatisen - men jag tror det ska bli bättre väder längre fram i veckan nu? Hoppas att det torkar upp så pass då, att det går att plocka! Var nere i Blekinge igår, och där var det en hel del aktivitet ute på åkrarna.

annette sa...

Har sett detta utföras ett par gånger, och jädrar vad smidigt det är, går ju fort och blir verkligen snyggt!

Tur Ni som vill bevara detta fina finns så vi andra får njuta!

annette

Rantamor sa...

Snabbmålat som den...
Hoppas du fått till din blogger...

Charlotta sa...

Röda hus i gröna skogen (eller hagar) är harmoniskt. Jag kan inte säga att jag retar mig på illgröna eller pastellblå hus på landet (skrattar nog snarare) men de ger inte den där avslappnande sköna "hemkänslan"-

Millan sa...

Oj, du har ju snart hunnit färdigt med utmaningen...Själv funderar jag på att ge upp, känns nästan omöjligt att hinna med nästan 200 bilder på ungefär tre månader....
Kram Millan