2011-09-15

308. Uråldrig

327/365


Processen att torka mat för att bevara den länge är väl ändå uråldrig?

Såna här kondensdroppar bildades det när jag torkar persilja. Det går åt att ha en grytlapp mellan luckan och ugnen så vattenångan tar sig ut...

Är du nyfiken på Örtsalt, etiketter och Persillade? Klicka här!


// Bonnfrua

4 kommentarer:

Mia sa...

Gillade dina burkar, etiketterna är jättefina, snygg text! Fin bild också...

Elisabeth Källblad sa...

Å ja som skulle ut och jobba på våran gård... Nu klickade jag mig längre och längre in på din gård...
:-D Jättefin hemsida du fått till för ert företag. Precis lagom mycket tyckte jag. Men jag var ju tvungen att läsa allt...
Om jag passerar så ska jag absolut titta in och shoppa loss lite!

Ja denna bild var också fyndig värre!
Klipper man bara sönder persiljan och stoppar in i ugnen? Jag skulle vilja prova. Gör man på samma sätt med svamp?
Får nog söka svaren senare, för nu måste jag ut i solen!

Rantamor sa...

Vilket fint foto du tagit på vattendroppen...
torkar du persiljan i ugnen...
jag brukar bara frysa in den...
länge sen du var inne på mina teman nu ????
Fortfarande problem med att kommentera ????

Ha en trevlig helg.

annette sa...

Ja, det är en uråldrig metod att bevara mat på, blir så lycklig när jag läser om att sådant förekommer än idag.
Verkligen ett fint val på det temat, nu skall jag klicka mej in på Din länk!
Hoppas sonen kryar på sig snabbt!

Ha en fin kväll!

annette