2011-08-14

272. Eget tema: Y

I temalistan vi jobbar efter fanns det ju två bokstäver: S och M. När jag sett mig omkring har det liksom dykt upp flera krumelurer från alfabetet. Här har vi Y, fotograferat från samma ställe (där dottern rider) som kyrkan i förra inlägget. Fast det här är åt öster och kyrkan åt söder .

Så odlingslandskapet har förändrats med dessa "snurror" som sticker upp överallt häromkring. Fast de tar ju inte så stor plats i marknivå.// Bonnfrua

6 kommentarer:

Yvonnes bärbara blogg sa...

Kul att du använder "min" bokstav som tema! ;0)

annette sa...

Det var ju väldigt bra att Du tänkte så och fick till ett Y-tema.
Jag gillar vindkraftverk jag, kanske inte på alla ställen men i det stora hela tycker jag dom platsar, och så är det ju en bra energikälla oxå!

annette

Morten Pedersen sa...

Godt tenkt og fint bilde.

Rantamor sa...

Fiffigt tänkt...
och du bara fortsätter att producera....
gav mig in i nån form utav åker igår jag me för att få spannmål...
ska se när det kommer ha inte kolla hur det blev ännu....
hade nog svårt att fundera ut festival...jag som inte ens vistats på en marknad i sommar....
men man får ju ta till alternativ...
av alla d slag....

AnnaKK sa...

Vilket fulländat Y det blev av den "snurran"! Smart!!! :-D

Försöker komma ihåg hur jag hade redigerat snäckan, som du undrade över. Men jag tror inte jag har gjort så värst mycket mer än konverterat originalet till svartvitt, lagt på lite extra kontrast och sen sepiatoning också...? Den kröp alltså nästan i en vattenpöl, så man ser speglingen av den på ytan. :-)

AnnaKK sa...

Det är faktiskt väldigt sällan jag redigerar mina foton så de inte längre har nåt med verkligheten att göra! :-D Fast i det här fallet kan jag förstå om du tyckte det var underligt med vattnet. Och sanningen är att snäckan inte hade placerat sej där alldeles av sej själv - jag placerade den där! <:-) (Och bar sedan tillbaka den till rabatten där jag hittat den - så klart!). Så man får väl säga då att mina foton sällan eller aldrig är manipulerade, men det händer att de är arrangerade! :-)