2011-08-25

290. Riskfyllt

238/365

Potatislagret behövde sopas, tyckte 4½-åringen, och satte igång. Riskfyllt arbete? Nej knappast men man kan ju ha roligt med brorsans ansiktsmask ändå!

// Bonnfrua

8 kommentarer:

Della sa...

Skyddsutrustning ska man alltid vara noga med. :-)

Morten Pedersen sa...

En skal være litt stolt av arbeidet sitt.

Anonym sa...

Ännu en rolig tolkning. Hon hade nog väldigt roligt trots "jobb". Du har kommit långt och har 100 bilder mer än jag, suck.... ;)

annette sa...

Ja, men dammigt kanske det var i alla fall och då är en skyddsmask väldigt bra att ha!
Härlig tjej Du har!!

annette

AnnaKK sa...

Tja, jag tycker nog hon gör rätt i att använda andningsskydd - skulle jag själv behöva på jobbet de gånger (1 gång i månaden) som jag sopar golvet i loppisbutiken! För hu vad svart man är i näsan efter det passet! 8-X Och än mer av skiten har man väl dragit ner i lungorna genom munnen... :-/

Åh, jag skulle också verkligen behöva frosta av vår frysbox - men när man bara har en så här det ju helt fel årstid att göra det nu, för jag kan ju inte bara ställa ut sakerna jag har i den på golvet medans isen töar... Eller??? Känns iallafall som om glassen skulle börja flyta då, fast kött tar ju många timmar innan det har tinat så för den sakens skull kanske det skulle gå ändå. Skulle onekligen behöva få bort en del ispansar från boxens innerväggar innan älgjakten - och till den är det ju bara 1½ månad!

Christina sa...

Rolig tolkning! Det kan vara risker med det mesta :-)

Rantamor sa...

Men lite damm i näsan kan man allt få...
så nog är andningsmasken bra att ha.

Elisabeth sa...

Mycket fin bild!
Och när jag sopat ut i höbod och spannmålstork har jag allt haft andningsskydd på. Helt rätt av tösa!